Back to All Events

Handlettering

  • FRAU 114 Dorp-West Lochristi, Vlaanderen, 9080 Belgium (map)

Mooie handgeschreven woorden of zinnen, versierd met kleine illustraties, bloemetjes, pijlen en wimpels. Het vraagt wat oefening, maar met een paar eenvoudige tips & tricks leer je al snel de basis en word jij misschien straks ook een expert in handlettering!

In het eerste deel van de workshop leg ik uit hoe je verschillende letters tekent en het typische handlettering effect op je blad tovert. Ik toon hoe je een evenwichtige compositie maakt en illustraties kan integreren in je project. Daarna ga je zelf aan de slag en kan je gebruik maken van een oefenboekje dat ik speciaal voor deze workshop heb samengesteld.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een schrift vol probeersels, een aantal mooie papieren goodies met daarop een handgeletterde naam, quote, wens, gedachte … en massa's inspiratie om thuis verder te oefenen!

Alle materiaal wordt voorzien. We werken met potloden en zwarte pennen met ronde punt, in verschillende diktes (Staedtler). Er zijn ook witte, zilver-, koper- en goudpennen die je uitgebreid kan uittesten op verschillende soorten papier. De brushpentechniek komt niet aan bod.

Prijs : 65€ pp

Inschrijven : stuur een mail naar info@frau.boutique

Earlier Event: February 7
Natuurlijke Cosmetica
Later Event: February 18
Styling voor de perfecte feestlook!