More than shopping: workshops en andere plannen

Dit voorjaar maak je van elke shopping spree een echt moment voor jezelf. Winkelen moet veel meer een beleving zijn en dat is precies wat we bij Frau willen creëren. Een all-round experience, waarin we alles bundelen wat ons boeit en inspireert.  

In 2019 zetten we daarom nog meer in op lifestyle. Naast multibrand fashion vind je bij Frau ook stijlvolle home-accessoires, geschenken en een aanbod heerlijke verzorgingsitems. En om écht stralende momenten te beleven, schrijf je je in voor een inspirerende workshop. Benieuwd naar wat er allemaal op de planning staat?

Workshop-Natuurlijke-Cosmetica.jpg
Workshop-Punch-Needle.jpg

DIY for days

Houd je van cosmetica, maar ben je benieuwd hoe je dat duurzamer kan aanpakken? Tijdens de workshop natuurlijke cosmetica leert Anne Drake je hoe het anders kan en ga je zelf aan de slag met DIY beauty. Je gaat naar huis met zelfgemaakte lippenbalsem, tandpasta, douchegel en dag- en nachtcrème. Mooi én gezond: what’s not to love?

Ben je graag met je handen bezig en houd je van authentieke huisdecoratie? Dan is de punch needle workshop echt iets voor jou. Het is een techniek om tapijtjes te borduren die erg trendy is in de Verenigde Staten (en op Instagram!). Experte Eva Verbruggen van Het Atelier Van Eva leert je de basistechnieken en stuurt je naar huis met een zelfgemaakt tapijtje of wallhanging.

Workshop-Handlettering

Op papier

Handlettering is hot. Mooie woorden krijgen nog meer kracht als je ze zwierig tekent en versiert met kleine illustraties - denk aan bloemen, pijlen en andere doodles. In de workshop handlettering beginnen we van nul zodat je écht een sterke basis meekrijgt: hoe teken je de verschillende letters en hoe tover je dat typische, sierlijke effect op je blad? Straks versier jij zelf je wenskaarten, quotes en prints.

Zijn bloemen, planten en jungle prints helemaal jouw ding? Wil je zelf leren hoe je botanische illustraties tekent? Dan is de workshop atelier botanique echt iets voor jou. Liesbet Van Cauteren geeft je nuttige tips om prints en kleuren te matchen en zo een prachtige compositie vormt, die perfect in een kadertje of aan de muur kan. Tekenervaring of niet: als je van planten houdt, ben je meer dan welkom.

Workshop-Styling-Liesbeth-Dilz

Party proof

Heb je een groot feest in het vooruitzicht of sta je soms uren voor de spiegel met keuzestress? Een outfit zoeken die écht on point voelt is vaak moeilijk,  de zoektocht naar een eigen stijl evenmin. Styliste Liesbeth Dilz van Lilirooz geeft je in de workshop styling heel wat kleur- en stijladvies zónder zich daarbij te verliezen in theorie. Ze geeft praktische tips & tricks die je tijdens de tweede helft van de workshop toepast tijdens een private shopping.

Klaar om te tekenen, te DIY’en of op zoek te gaan naar de perfecte feestoutfit? De plaatsen voor onze workshops zijn beperkt, dus reserveer snel jouw plek.

Sarah Gosse