O My Bag: stijlvolle eco-friendly handtassen om mee te pronken

Is voor jou een goede handtas méér dan eentje die er goed uit ziet? Wil je een handtas die gemaakt is voor het leven en niet de vitrinekast? Eentje waar je jaren plezier aan beleeft zonder schuldgevoel, maar wel in stijl? Say hello to O My Bag!

Emily

Emily

Lucy

Lucy

Eindeloos combineerbare elegantie

Bij het Nederlandse handtassenmerk O My Bag is er voor elk wat wils, van een cosy clutch tot een stijlvolle shopper. Natuurlijk deed elk model ons hart sneller slaan. We wilden alles, maar selecteerden bewust de mooiste middelgrote handtassen voor onze winkel. De zoektocht naar de perfecte middenmaat is namelijk regelmatig een hot topic onder onze klanten.

Lucy, Meghan, Emily, Audrey, Olivia en Ella zijn sinds kort onze nieuwe beste vriendinnen. Benieuwd wie jouw favoriet is om dagelijks mee op sleeptouw te nemen. Dankzij de tijdloze en sobere vormgeving combineer je een handtas van O My Bag met al je looks. En dus past het merk perfect bij Frau, waar we houden van een weloverwogen selectie in de mooiste materialen. Wedden dat je de deur niet meer uit gaat zonder je handtas van O My Bag?
 

Meghan

Meghan

Olivia

Olivia

Waarom kiezen voor een handtas van O My Bag?

Ontwerpster Paulien Wesselink is ervan overtuigd dat jij als consument mee de touwtjes in handen kunt nemen door bewust te kiezen. Paulien wilde niet alleen de perfecte handtas ontwerpen die jou er goed laat uitzien, maar wilde ook een positief verschil maken in de wereld.

We believe in trade, not aid.
We believe we can change the world, one bag at a time.

Met haar kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke lederen tassen en accessoires biedt Paulien met haar merk kleine gemeenschappen in India een duurzaam levensonderhoud. O My Bag is een van die merken waarbij je niet alleen een mooi product koopt, maar ook een sterk verhaal én andere mensen helpt:

  • De productie gebeurt op een veilige werkplek in India, waar het merk alle medewerkers een eerlijk loon betaalt.

  • O My Bag investeert in lokale projecten die voorzien in onderwijs en vrouwen en minderheden gelijke kansen bieden.

  • Het productieproces gebeurt met aandacht voor mens en milieu. Zo komen er tijdens het kleurproces geen zware chemische stoffen aan te pas, zuiveren ze zoveel mogelijk water om opnieuw te gebruiken en werken ze voor hun stoffen tassen enkel met organisch canvas.

  • O My Bag ziet het als zijn taak om jou te informeren over het productieproces en toont je graag hoe je door bewust te kiezen globale problemen mee helpt aanpakken.

Ella

Ella

Audrey

Audrey


Je nieuwe handtas wacht op jou in onze winkel. Spring binnen en voel zelf de kwaliteit en liefde waarmee iedere handtas van O My bag gemaakt is.

Sarah Gosse