Dit zijn de mooiste modetrends voor het najaar

Terwijl we nog volop genieten van de zomer, stijlvolle apero’s en de zon op ons gelaat, hebben we bij Frau de overgang naar het najaar ingezet. Met de mooiste modetrends voor de komende in huis, straalt onze winkel nu al winterse pracht uit. Recht van de runway naar jouw garderobe.  

Velvet dreams

Het najaar belooft je opnieuw fluweelzacht te omhelzen. De glanzende, luxueuze stof lijkt een blijvende trend – maar wie kan dan ook weerstaan aan haar oogstrelende verschijning? Van donker metallic tot zacht romantisch, we hebben fluweel voor elke frau.

Closed

Closed

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

The brighter, the better

Bereid je voor op een winter als nooit tevoren: geen neutraal kleurenpalet, maar juist extra veel kleur. Boom! We halen een melange aan tinten binnen die de donkere dagen opfleuren en alle blikken op jou richten. Ga onbevreesd voor koraalrode ensembles, poederroze accenten en de mooiste tinten blauw – van felblauw tot de diepe kleur van middernacht. Alles kan en vooral: alles mag. 

Humanoid

Humanoid

Closed

Closed

Nathalie Vleeschouwer

Nathalie Vleeschouwer

 

Fancy-pants

Onze rekken hangen dit najaar vol met broeken! Ze zijn vaak net iets korter of wijder en stelen de show als eindeloos combineerbare statement pieces. En net als met die lichtjes atypische snits, spelen onze favoriete merken ook met unieke texturen. Zenggi hult je in Japanse crêpe, Momoni in zijden prints en Samsøe & Samsøe in zacht fluweel.

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Momoni

Momoni

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Checked out

Vooral in Milaan zagen we tijdens de Fashion Week opvallend veel ruitjes. De print kan heel preppy aanvoelen op een broek of rokje, of net heel stoer op een jasje of hemd. De geruite, oversized blazers waren vorige winter al een must-have. Maar we duiken nu nog dieper de trend in met frisse kleurencombinaties en moderne afwerkingen. 
 

Closed

Closed

Closed

Closed


Frau is open op zondag 26 augustus

Onze Frau-boutique in Lochristi is uitzonderlijk open op zondag 26 augustus van 10 tot 18 uur. Kom langs en laat je betoveren door de nieuwe herfst- en wintercollectie boordevol kleur en textuur. We klinken alvast op een stijlvol najaar en helpen je bij het vinden van een nieuwe look. Wedden dat je niet met lege handen naar huis gaat?

Katrien Meermans