Verwen jezelf met cosy luxury

Niets gaat boven de gezelligheid van herfst en winter. We kruipen knus onder een warm dekentje, vullen het huis met geurkaarsen en blijven schaamteloos een hele dag binnen. En alsof het zo nog niet cosy genoeg is, komen we nog verder tot rust met uitgebreide me-time momentjes in de badkamer. Net voor die kostbare momenten vind je de verzorgingsproducten van Meraki en Pomandère bij Frau.

Meraki Beauty
Meraki Scrub

Soul warming beauty

Het Deense Meraki staat voor soul, love and creativity, wat het merk perfect samenvat. De verzorgingsproducten brengen de Scandinavische natuur naar binnen door hun minimalistische verpakking en unieke aromas. Vul je huis met de warme wintergeuren van de Fig + Apricot en White Tea + Ginger kaarsen. Of kies net voor fris en uplifting met Fresh Cotton of Sandalwood + Jasmine. Meraki heeft een geurkaars voor elke kamer en elke mood.

Treat yourself

Geniet onder de douche of in bad van de Meraki Body Wash in je favoriete geur - van fris en citrusachtig tot diep kruidig. De Meraki Salt Scrub geeft je lichaam een deugddoende peeling en verwijdert de dode huidcellen om je huid weer helemaal glad en soepel te maken. Voor de ultieme zachtheid masseer je na je douche of bad de Meraki Body Lotion of Body Butter in over je warme, droge lichaamshuid - instant luxury.

Pomandere Body
Pomandere Room Spray.jpeg

Refined home essentials

Nieuw bij Frau zijn de lifestyle producten van Pomandère, een Italiaans merk dat stijlvolle essentials voor in huis voorziet. Zo brengen hun Home Sprays een aromatische beleving in elke kamer, maar stralen ze ook nog eens elegantie uit met hun verfijnde packaging. En wie pakt nu niet graag uit met een mooi ogende én heerlijk geurende handzeep en hand lotion in de badkamer? At home luxury voor jou en een een leuk extra voor je gasten.

Aromatic joy

De Pomandère producten zijn verkrijgbaar in drie bijzondere geuren. Grapefruit & Musk verbindt de fruitige geur van pompelmoes met een bloemig camelia-accent en de ultieme zachtheid van musk. Ginger & Black Pepper is dan weer heel kruidig, met citrusachtige topnoten en een woody basis. Houd je meer van een diepe, mystieke geur? Dan is Night Oud iets voor jou. De geur is oriëntaals en complex met het warme van honing, het frisse van bergamot en de diepe aroma’s van oud, patchouli en cederhout.

Pomandere Home Spray

Verwen jezelf met winterse gezelligheid en heerlijke verzorgingsproducten. Kom langs in onze winkel en ontdek de fijne collecties van Meraki en Pomandère.

Sarah Gosse